Ervaringen van onze clienten

Hieronder kun je een aantal ervaringen van cliënten lezen.

Je kunt ook zelf een ervaring achterlaten door een reactie in te vullen en te versturen

3 Reacties

 1. Jimmy Scheffers

  Onlangs heb ik gebruikt gemaakt van de service bij Antheion. Na een serie van wedstrijden vechten was mijn lichaam behoorlijk toe aan een herstelmassage. Antheion sprak mij aan door de prettige locatie en de frisse ruimte. Na de massage voelde mijn lichaam al compleet anders. De intensiteit van de massage was voor mij precies voldoende om weer normaal te kunnen bewegen, iets wat daarvoor niet ging. Een paar dagen later is mijn lichaam al veel verder hersteld dan ik verwacht had. Kortom ik ben een zeer tevreden klant, al heb ik me daar geen moment klant gevoeld! de ontspannen sfeer draagt daar prima aan bij. Kortom Antheion is een echte aanrader en mij zien ze zeker terug.

 2. Michel Hol

  Door middel van de relaxte sfeer bij Antheion ben ik begonnen aan een behandeling van mijn nagels waarvan ik de hoop had opgegeven. Na twee sessies ben ik ervan overtuigd dat door deze professionele wijze van benaderen en behandelen ik van mijn probleem af kan komen. Ik ben nog niet klaar met mijn behandelingen maar kan u adviseren dat als u ergens over twijfelt of het verholpen kan worden een consult wonderen kan doen.

  Doen! Gewoon doen, trust me 😉

 3. Jeanet

  Na veel bezoeken aan fysio en diverse specialisten eens een goede massage van Myra gekregen. En een groot deel van de klachten zijn verdwenen!

Laat een reactie achter

Uw email adres zal niet gepubliceerd worden
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Rating