Massage Technieken

Bij Antheion zijn wij vaardig in verschillende Massage Technieken die stuk voor stuk allemaal hun kwaliteiten en effecten hebben. U zult een weldaad aan ontspanning en rust ervaren. U staat even opnieuw in verbinding met lichaam en geest. Het is even een moment voor u en u alleen. Ook het masseren van de voeten is een zeer prettige ervaring.

Klassieke massage incl triggerpoints
De klassieke massage is zoals de naam al aangeeft een van de oudste massagevormen. Deze massage is gericht op de spierspanning, bloedcirculatie en verbetert de stofwisseling van het lichaam.

Polariteits Massage incl. Chakra’s
De chakra’s zijn wielen in je energie banen. Er zijn 7 wielen vanaf je staartbeen tot de kruin. Het energiesysteem kunt u niet direct zien, maar is wel voelbaar. Een goede balans zorgt ervoor dat de energie goed heen en weer kan stromen. Je voelt je sterk en energiek.

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage berust op het beïnvloeden van de inwendige organen en/of orgaansystemen o.a. spieren, gewrichtskapsels en bloedvaten. Door massage van de bindweefselzônes wordt het hiermee corresponderende lichaamsdeel beïnvloed.

Antheion uw specialist in Massage Therapie en Oncologie
Na de diagnose van een ernstige ziekte zoals kanker kom je in een medische achtbaan terecht. Alle aandacht is gericht op de ziekte en niet meer op jou als persoon. Spanning en stress gaan je leven overheersen enn aanrakingen zijn vaak alleen nog maar vanuit het oogpunt van medische handelingen. De uitnodiging om te luisteren naar jezelf geeft een opening, om te laten zijn wat er nu is. Door jou centraal te stellen als persoon en aandacht te hebben voor wat voor jou voelbaar is, vind en ervaar je ontspanning. Aanraking en ontspanning zorgen voor balans en rust. Dit ondersteunt het herstelproces van het lichaam.

Selecteer uw behandeling (verplicht veld)

Op welke locatie wilt u een afspraak maken?