Medisch Pedicure

Antheion is in het bezit van een Medische aantekening, dit houdt in dat ik kennis heb van de Diabetische voet, Reumatische voet en de overige voetproblematiek Wij zullen u na een intakegesprek duidelijk communiceren welke behandeling het beste bij u past. Als specialiteit bied ik ook nagelregulatie/nagelbeugels, nagelreparatie, druk vrij leggen of het maken van een orthese.

Medisch Pedicure 65%
Diabetici 80%
Klanttevredenheid 95%

Medisch Pedicure
Antheion is in het bezit van een Medische aantekening, dit houdt in dat wij de kennis hebben van de Diabetische voet, Reumatische voet en de overige voetproblematiek. Wij zullen u na een intakegesprek duidelijk communiceren welke behandeling het beste bij u past. Als specialiteit bieden wij ook nagelregulatie/nagelbeugels, nagelreparatie, druk vrij leggen of het maken van een orthese.

Nagelregulatie / nagelbeugel
Wanneer de nagel ingroeiend is of sterk rond loopt kan deze gereguleerd worden d.m.v. een beugel waardoor de nagel weer een mooie platte vorm krijgt. Daarmee wordt ingroeien voorkomen De nagelbeugel wordt steeds na een aantal weken een stukje verplaatst tot dat de nagel recht is en de pijnklachten verdwenen zijn.

Nagelreparatie
Nagelreparatie is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen zodat de nagel weer één geheel is. De nagel krijgt een natuurlijke uitstraling en kan desgewenst gelakt worden en afgenomen met nagellakremover.

Orthese
Een orthese beschermt of ontlast een gewricht.

Antheion uw specialist in Medisch Pedicure
Wanneer u zich aanmeldt voor een medisch pedicure behandeling dan zal de behandelaar u een datum voor een intake voorstellen. Tijdens dit intakegesprek zal uw ziektebeeld en de daarbij horende complicaties en klachten de revue passeren. De behandelaar screent professioneel de voeten van de risicopatienten op veel voorkomende en nare symptomen. De symptomen variëren van het ontstaan van wondjes aan de voeten en andere aandoeningen. De medisch pedicure heeft een signalerende en preventieve functie bij het ontstaan van voetproblemen en kan indien nodig doorverwijzen naar de huisarts, podoloog of een podotherapeut.

Selecteer uw behandeling (verplicht veld)

Op welke locatie wilt u een afspraak maken?