Pedicure

Een voetbehandeling maakt niet alleen je voeten mooier, maar is weldadig voor het gehele lichaam. Wij zullen uw nagels knippen, eelt en likdoorns verwijderen, ingroeiende en schimmelnagels behandelen. Heeft u last van drukplekken, blaren en kloven en wilt u verlichting van de klachten? Bij Antheion behoort dit alles tot een pedicure behandeling met een max tot 30 behandelminuten. Antheion uw specialist in voetzorg!

Pedicure behandeling
Een cosmetisch pedicure consult kan bestaan uit het knippen en polijsten van de nagels, het verwijderen van eelt en dit netjes afwerken, het behandelen van likdoorns, ingroeiende nagels, en van schimmelnagels (kalknagels) en het inmasseren van de voeten met voetencrème.

Spa behandeling
De zachte voetjesbehandeling. Met een natuurlijke scrub wordt de huid van de voeten weer zacht en soepel gemaakt. Tijdens de scrubbehandeling worden de dode huidcellen verwijderd, de voet kan weer beter gehydrateerd en verzorgd worden, U zult het verschil direct merken.

Zomerbehandeling
Deze populaire pedicure behandeling is inclusief de volgende lakken: basislak, kleurlak en een topcoat. Wij werken met uitsluitend topproducten en geven u 2 weken lakgarantie op de gelakte nagels.

Antheion uw specialist in voetzorg
Voor alle zorg omtrent uw voeten, tenen en nagels. Wij ontzorgen u helemaal als het gaat om uw voeten. Heeft u behoefte aan een optimale verzorging op cosmetisch gebied dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn in de diverse disciplines gespecialiseerd en kunnen de veel voorkomende klachten verhelpen, verlichten en voorkomen. Wacht niet te lang en loop vooral niet te lang door met uw voetklachten.
Neem contact met Antheion op wat wij voor U kunnen betekenen.

Selecteer uw behandeling (verplicht veld)

Op welke locatie wilt u een afspraak maken?